Her i 2022 har vi i alt uddannet 26 unge mennesker - den første færdiggjorde sin uddannelse i 2016. Mange af dem er nu i arbejde. Een arbejder som hjælpelærer på en skole i Kasangulu - een er i lære som murer og en anden er ansat på den lokale politistation. Det er dejligt at se, at vores støtte giver resultater.

Du får også lige et citat fra en landsdækkende avis fra d. 30/12 2022:

Budskabet var klart, da den amerikanske stjerneøkonom Jeffrey Sachs talte ved verdens første FN-topmøde om uddannelse i New York i september 2022: "Uddannelse er uden tvivl det vigtigste af alle FN's 17 verdensmål. Vi kan ikke opnå noget som helst af det, vi gerne vil, hvis vi ikke finder en løsning, hvad angår uddannelse", sagde han.

i sommeren 2022 var 11 mennesker mellem 16 og 81 år i DR-Congo for at møde vores børn og se foreningens arbejde. Det var en spændende tur! Vi fortæller gerne om den :-)

 

og lige en ting til: en god ven af foreningen er biavler og han sælger honning og donorer pengene til Bondeko - god ide :-)

 

Forresten: fra 16-26/8 2023 får vi besøg af nogle fra den congolesiske bestyrelse. Så kan vi få en hel masse mere at vide om foreningens arbejde med børnene i DR-Congo. Hvis du vil være med på en lytter, så kontakt os gerne.